İlker Yağcıoğlu’ndan Semih Kılıçsoy vurgusu! ‘Işıldamaya devam ediyor’

Süper Lig’in 20’nci haftasında Beşiktaş, Fatih Karagümrük’ü 3-0 mağlup etti. Siyah-beyazlıların farklı galibiyetini İlker Yağcıoğlu değerlendirdi.

Fernando Santos’un gelişi sonrası Beşiktaş’ın değerli sonuçlar aldığını belirten İlker Yağcıoğlu, “Beşiktaş’ta hoca geldikten sonra oynanan iki tane maçla birlikte alınan 6 puan, atılan 7 gol son derece değerli bir sonuç” diye konuştu.

Semih Kılıçsoy’un performansına vurguda bulunan İlker Yağıcoğlu, “Oyunun geneline baktığımız zaman Semih’in müthiş oynadığı bir maç oldu. Gol attığı dakikaya kadar da Beşiktaş’ın en ofansif oyuncusuydu. Rakibi en çok zorlayan oyuncuydu. Çok doğru işler yapıyor” ifadelerini kullandı.

Semih Kılıçsoy’un kolay kolay top kaybetmediğini belirten İlker Yağcıoğlu, “Semih Kılıçsoy’un oyun zekası çok iyi. İkili mücadelelerde 15 ikili mücadeleden 11 tanesini kazanmış. Kolay kolay top da mücadele de kaybetmeyen bir isim. Dolayısıyla Semih ışıldamaya devam ediyor” dedi.

Fernando Santos’un sistemi hakkında konuşan İlker Yağcıoğlu, “Oyun biraz alışık olmadığımız bir iç saha performansı oldu. Beşiktaş’ı hep ön alanda baskı yapan, rakibe oyun çıkarken baskı yapan Beşiktaş görüyorduk. Hoca daha dengeli oynatıyor. İkinci bölgeye kadar çekip orada biraz beklemeyi tercih ediyor” diye konuştu.

Beşiktaş’ın rakibe topu bırakmasının ilerleyen zamanda taraftarı mutlu etmeyeceğini belirten İlker Yağcıoğlu, “Geçmiş maçlara göre şu da var. Kaptığı toplarla hızlı çıkan bir Beşiktaş görüyoruz. İkinci yarı bir dönemde yüzde 78’e 22 top Karagümrük üstünlüğündeydi. Bu çok kabul edilecek bir durum değil. Kendi sahasında topu bu kadar rakibe vermesi taraftarı da mutlu etmez ileride” açıklamasını yaptı.

İlker Yağcıoğlu son olarak şu ifadeleri kullandı:

“Bireysel anlamda Semih’in haricinde iyiler vardı, vasatlar vardı. Sonuç olarak önemli olan Beşiktaş 3 puanı aldı. Beşiktaş’ta bunu başardı.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx