Oppo Reno 12 Pro 5G bu özellikleriyle çok can yakar

Oppo, Reno 12 serisi üzerinde çalışıyor ve bu serinin bu ayın sonunda Çin pazarında piyasaya sürülebileceği belirtiliyor. Ayrıca şirket, Reno 12 serisini küresel pazarda da tanıtmaya hazırlanıyor, çünkü bu model Endonezya, Hindistan ve Singapur gibi ülkelerde onay aldı.

Oppo Reno 12 Pro 5G’nin kilit detayları, sertifikalarla ortaya çıktı. Endonezya’nın SDPPI sertifikasyon platformu, CPH2629 model numarasına sahip bir Oppo cihazını onayladı ve bu cihazın Endonezya pazarında Oppo Reno 12 Pro 5G olarak adlandırılacağını doğruladı. Hindistan’ın BIS, Singapur’un IMDA ve Avrupa’nın EEC gibi diğer sertifikasyon kuruluşları da aynı cihazı onayladı. EEC, cihazın NFC gibi bağlantı özelliklerini destekleyeceğini ortaya koyuyor.

Oppo Reno 12 Pro 5G bu özellikleriyle çok can yakar

Ayrıca Oppo Reno 12 Pro 5G, TUV Rheinland tarafından onaylandı ve bu onay, cihazın batarya kapasitesi ve şarj hızını gösteriyor. Sertifikaya göre, cihaz 4.880mAh (nominal) bataryaya ve 80W hızlı şarj desteğine sahip olacak. Reno 12 Pro’nun tipik batarya kapasitesi ise 5.000mAh olabilir.

Reno 12 Pro, Camera FV-5’in veri tabanında da listelenmiş durumda. Bu listeleme, cihazın f/2.0 diyafram açıklığına sahip 50 megapiksel ön kameraya ve arka tarafta 50 megapiksel ana kameraya sahip olduğunu gösteriyor. Şu an için Çin pazarı için planlanan Reno 12 Pro’nun küresel olarak da piyasaya sürülüp sürülmeyeceği konusunda netlik bulunmuyor.

Raporlara göre, Çin versiyonu, 6.7 inç quad-curved OLED panel, 1.5K çözünürlük ve 120Hz yenileme hızına sahip olacak. Dimensity 9200 Plus Star Speed Edition yonga seti, 16 GB’a kadar RAM, 512 GB’a kadar depolama, 5.000mAh batarya, 80W hızlı şarj desteği ve IP65 derecesi ile gelmesi bekleniyor. Ayrıca, cihazın önünde 50 megapiksel kamera, arkasında ise 50 megapiksel (OIS destekli ana kamera) + 8 megapiksel (ultra geniş açılı) + 50 megapiksel (2x telefoto) üçlü kamera ünitesi bulunacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx