Survivor Nagihan ile Yunus Emre birbirine girdi: Mahkemede hesaplaşacağız

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor All Star, geçtiğimiz hafta final bölümüyle ekrana geldi.

Yarışmada Ogeday birinci olurken, yarışma sonrası ise Nagihan Karadere ve Yunus Emre Özden arasında ipler gerildi.

İkili birbirine sosyal medya üzerinden ağır ithamlarda bulunmaya başladı. Bunun akabinde de Yunus Emre, Nagihan’ı mahkemeye verdiğini çektiği video ile duyurdu.

Şiddet ve hırsızlık iddiaları

Nagihan Karadere, Yunus Emre Özden’in kendisine şiddet uyguladığını iddia etti ve arkasından hırsızlıkla alakalı söylemlerde bulundu.

Karadere’nin, “Tiniyetsiz, müptezel boş yapmasın. Hele onun kendi karısı için bile şüphe duyan aciz bir varlık o! Kendi karısının bile hamileliğinden şüphe duyduğunu ve nice nice konuları bir açarsam insan içine çıkamaz. DNA der susarım! Benimle dans edemez o açtırmasın bayramlık ağzımı. Alo!!”

Daha kendi evlilik yüzüğünün başına gelenleri o yüzüğü ne için feda ettiğine hiç girmiyorum. Benim bacağım için özel getirdiğim aletin başına gelenleri aaahhh ahhhh… Seni pis müptezel, seni sarı sıçan seni! Sen benim gibi birine bulaşmayacaktın kendin kaşındın kendin!” sözleri üzerine Yunus Emre’den açıklama geldi.

Tartışma mahkemeye taşındı

Nagihan Karadere ile mahkemede hesaplaşacağını dile getiren Yunus Emre şunları söyledi;

Sessiz kaldığım konular hakkında açıklama yapmak istiyorum. Çıktığım günden beri Nagihan sana sallıyor dediler güldüm geçtim. En son radde karıma sallayana kadar. Gittim mahkemeye verdim zaten kendisini.

Böyle iğrenç insanlarla da uğraşacak değilim. Bahsettiği iddialar hakkında artık Acun Medya kanadından açıklama bekliyorum. Hırsızlık filan çok ağır ithamlar. Ben hiç kimsenin bir şeyine el uzatacak biri değilim.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx